Forum Zakonu Amoriońskiego
Strażnik Świętego Ognia
Zbliża się następna era, mam pewne plany lecz chcialbym byscie napisali kim bedziecie grac w nastepnej erze.
Ja bede Rzemeślnik - Kowal.
Nowicjusz
Ja będę grał Złodziejem w 95% fabularnym.... czyli nie wyższy poziom niż 1 a jak się Energi nazbiera tak z 5000 to przeznaczę na hutnictwo lub górnictwo.... jeżeli znajdę chęci w sobie t6o pewnie pewnego dnia nabiję poziom ale na razie nie mam tego w planach
ja też myślę o graniu złodziejem, ale jak zwykle chcę się nastawić przeważnie na walkę z innymi więc chyba żaden ze mnie pożytek Ewentualnie mogę wysyłać rudę żelaza, luba jaką tam będzie trzeba od czasu do czasu, tak żeby mój geolog się nie nudził. A potem w miarę potrzeb klanu
Nowicjusz
a ja chyba będę magiem lub złodziejem.... a może ponownie rzemeślnikiem.... ale na pewno nie hutnikiem
Strażnik Świętego Ognia
Proponuje rzemieslink - kowal - bastardzista, duza kasa im wiewcej kasy lepiej dla klanu:D
Nowicjusz
no co prawda to prawda to tak więc kowal ale wampir
bo się przywalają do avka a tak to będę mógł posiadać taki jaki zechcę
Strażnik Świętego Ognia
Reven mozliwe ze za miesiac, lub po koncu igrzysk nikt niewie;d
Będzie, nie będzie, może kiedyś.... A tak z innej beczki to potrzebuje kasy na amulety na 100poziom, nie wiecie może do kogo mam sie zgłosić z proźbą o kase na nie- nie jestem wstanie zebrać 130milionów...
Aaa... Ja będe w przyszłej erze... Człowiek-wojownik ("Człowiek-to brzmi dumnie" H.Simpson).
Ostatnio edytowany przez Vitera (2009-05-15 13:56:19)
Strażnik Świętego Ognia
Vitera pogadam z kuzynem i ja i on cos ci odpalimy xd
Nowicjusz
ja też pomogę tylko uzbieram .....
Moje kochane aniołki dzięki wam będe silna i opanuje cały świat
RoZuMiEm, Że JuŻ nIe DoStAnE kAsY nA tAlIzMaNy...
A tak poza tym to mam 10 tys energi.... potrenować by sie zdało
Ostatnio edytowany przez Vitera (2009-05-24 08:17:30)
Nowicjusz
napisz mi wiadomość na id3373 a ja ci dam 20 000 000 bo akurat tyle mam .
Strażnik Świętego Ognia
ja ci kase pdesla jak mi milthir wykupia-.- xD